• Home
  • Vijesti
  • U Kinu Labin održati će se promotivne radionice o filmu za učenike osnovnih škola

U Kinu Labin održati će se promotivne radionice o filmu za učenike osnovnih škola

filmske radionice za učenke

Pučko otvoreno učilište Labin i Felix – Laboratorij kulture organiziraju u četvrtak, 15.12.2016. promotivne radionice o filmu za učenike osnovnih škola. Cilj radionica je propitivanje mogućeg interesa za cikluse radionica koje namjeravaju provesti tijekom iduće godine. Na promotivnoj radionici gostovat će jedan od najpoznatijih filmskih animatora Hrvatske, Filip Gašparović Melis i gost iznenađenja.

Filip Gašparović Melis upravo snima crtani film „Mrav“ pa će tijekom filmske radionice biti prikazani predpremijerno inserti crtanog filma te prezentirana metodologija izrade 3D modela, pripreme modela za animaciju (rigging), animacija istih, montiranje filma i ubacivanje animacija u film.

U daljnjoj suradnji s Felixom - Laboratorijem kulture, Pučko otvoreno učilište aplicirat će kao partneri za sredstva iz raznih institucija i fondova. Na taj način žele unaprijediti djelatnost u području filma i masmedije opremanjem manjeg studija za snimanje i montažu, te vrhunskim gostujućim i lokalnim predavačima. Promotivna radionica o filmu će se u četvrtak s početkom u 11 sati održati u Kinu Labin.

POU Labin

Adresa: Alda Negrija 11

Demo

Ravnateljica

Daniela Mohorovic

Kontaktirajte nas!

Tel: +385 52 852 133

Save

Copyright © 2014 Pučko Otvoreno Učilište Labin. All Rights Reserved.

Lloyds design studio, web design, graphic design