• Home
  • Vijesti
  • Kazališna predstava Samo jedna žena - 07.03.2018. u Kinu Labin

Kazališna predstava Samo jedna žena - 07.03.2018. u Kinu Labin

 

• Samo jedna žena

U srijedu, 07.03.2018. u 20,00 sati u Kinu Labin.

Samo jedna žena

Je li između neka četiri zida zaista onako kako se na prvi pogled čini? Koliko truda i energije ulažemo da se zapravo, dobro prikrijemo, maskiramo, pripremimo za vanjski svijet? Koliko poznajemo ljude koje svaki dan viđamo? I koliko nas oni uopće zanimaju? Marija naivno ali na duhovit, komičan način, progovara o svojoj svakodnevici, ljubavi i nezadovoljstvu s kojima se stalno susreće. Ali koliko joj snage još preostaje da se smije samoj sebi u lice? Koliko strpljivosti, posvećenosti, čak pokornosti?! Prepoznajemo u njenoj priči kolotečinu u koju ponekad neprimjetno i sami upadnemo kao u živo blato i koja nas odvodi sve dalje od nas samih. Kako to Marija podnosi, kako se nosi sa svim ulogama koje su je kako ona kaže —dopale— i kako ih na koncu rješava? Možemo li je razumjeti? Marija je „samo jedna žena“.

Matija Prskalo predstavlja jednu samo naizgled običnu ženu s kojom ćete se do kraja izvedbe zasigurno saživjeti i koja će vas na buran način provesti kroz svoj život.

CIJENE ULAZNICA: - 30,00 kn u pretprodaji ( u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Labin, Alda Negrija 11, Labin) - 35,00 kn na dan predstave - 20,00 kn za umirovljenike

 

POU Labin

Adresa: Alda Negrija 11

Demo

Ravnateljica

Daniela Mohorovic

Kontaktirajte nas!

Tel: +385 52 852 133

Save

Copyright © 2014 Pučko Otvoreno Učilište Labin. All Rights Reserved.

Lloyds design studio, web design, graphic design